biofemvage

در دستگاه تناسلی بانوان انواع میکروارگانیسم‌های هوازی و بی‌هوازی در یک توازن دینامیک به سر می‌برند. میان کنش‌ها و سینرژی پیچیده موجود بین میکروفلور واژن و میزبان منجر به هموستاز در اکوسیستم پیچیده واژن می‌گردد. این اکوسیستم کاملاً دینامیک بوده و تحت تأثیر سن، بارداری، بیماری‌های عفونی، روش‌های کنترل بارداری، دارودرمانی و …. قرار می‌گیرد. فلور واژن دارای بیش از 50 گونه باکتریایی است و باکتری‌های اسیدلاکتیک، فلور غالب در افراد سالم می‌باشد. مخمرهایی همانند کاندیدا و باکتری‌های بی‌هوازی همانند گاردنلا و مایکوپلاسما نیز، عامل اصلی (BV) Bacterial Vaginosis می‌باشد که در این شرایط تعداد جمعیت باکتری‌های لاکتیک به‌شدت کاسته می‌شود و باکتری‌های بی‌هوازی گرم منفی، کوکوس‌های گرم مثبت و پاتوژن‌های هوازی غالب می‌شوند. درمان این عفونت‌ها عمدتاً با استفاده از آنتی‌بیوتیک صورت می‌گیرد که خود موجبات کاهش بیشتر باکتری‌های لاکتیک را فراهم می‌آورد.
لاکتوباسیلوس‌ها به دلیل اینکه فلور غالب واژن می‌باشند می‌توانند از طریق ایجاد یک سد محافظتی از رشد عوامل پاتوژن و فرصت ‌طلب ممانعت کرده و توازن میکروفلور طبیعی واژن را تثبیت نمایند. این میکروارگانیسم‌ها می‌توانند با تولید ترکیبات ضد‌میکروبی، بهبود سیستم ایمنی، تخریب بیوفیلم ناشی از کاندیدا و BV، تنظیم pH واژن با تولید اسیدهای آلی به تسریع روند درمان و بهبود بیماری کمک نمایند. از این رو استفاده از محصولات پروبیوتیک شامل باکتری‌های اسیدلاکتیک، با کمک به بهبود میکروفلور دستگاه تناسلی، تضمین‌کننده سلامتی بانوان می‌باشد.

بایوفم‌واژ

ماده مؤثر: لاکتوباسیلوس پلانتاروم

مواد کمکی: استئارات منیزیم، لاکتوز

موارد مصرف

  • کمک به پیشگیری ار عفونت‌های واژینال عودکننده
  • کمک به سلامتی عمومی بانوان
  • ممانعت از رشد میکروب‌ها و مخمرهای بیماری‌زا
  • تنظیم فلور میکروبی واژن به دنبال مصرف آنتی‌بیوتیک

میزان مصرف

یک کپسول در هر روز به مدت 6 روز متوالی و سپس هر هفته یک کپسول تا چهار هفته
یک کپسول را به صورت واژینال هرشب قبل از خواب زمانی‌که به پشت دراز کشیده اید، استفاده نمایید.

مکانیسم‌ اثر

  • تقویت سیستم ایمنی
  • توانایی اتصال به سلول‌های اپی‌تلیوم واژن
  • جایگزین پاتوژن‌ها شدن ازطریق اتصال به سلول‌های اپی تلیال واژن
  • کاهش pH واژن با تولید اسید‌های آلی به‌خصوص اسیدلاکتیک
  • تولید ترکیبات ضد میکروبی همانند باکتریوسین و پر‌اکسید هیدروژن
  • تخریب بیوفیلم حاصله از باکتری‌های پاتوژن
  • تثبیت فلور طبیعی واژن
  • بازسازی فلور طبیعی واژن به دنبال مصرف آنتی‌بیوتیک

نحوه تاثیر کپسول بر واژن:

یکی از مهم‌ترین خصوصیات لاکتوباسیل‌ها توانایی اتصال آنها به سلول‌های اپی‌تلیال واژن است، که ازاین طریق می‌توانند مانع اتصال پاتوژن‌ها و ایجاد عفونت شوند. همچنین این باکتری‌ها در واژن باتولید اسیدهای آلی نظیر اسیدلاکتیک باعث کاهش pH واژن و ممانعت از رشد میکروارگانیزم‌های بیماری‌زا و فرصت طلب می‌شوند. باکتری‌های اسیدلاکتیک با تولید آب اکسیژنه قادر به مهار گاردنلا واژینالیس می‌باشند.
استفاده از محصولات پروبیوتیک واژینال که به‌صورت مستقیم به کار گرفته می‌شوند اثر دهی سریع‌تر را به دنبال دارد. این محصول یک کپسول واژینال مناسب است که باعث انتقال مستقیم باکتری‌های پروبیوتیک به منبع عفونت می‌شود. لاکتوباسیل‌ها با بازسازی محیط طبیعی واژن، ایجاد یه لایه محافظتی در دیواره واژن، کمک به پیشگیری از عفونت‌های عود یابنده واژن می‌نمایند. همچنین این محصول قادر به بازسازی فلورطبیعی واژن به دنبال مصرف آنتی‌بیوتیک می‌باشد.

عوارض جانبی

تا کنون هیچ عارضه جانبی خاصی برای این فرآورده گزارش نشده است.

موارد احتیاط

در مواردی مانند بیماری‌های قلبی، اندوکاردیت، نقص سیستم ایمنی و یا در افرادی که تحت عمل جراحی پیوند اعضاء قرار می‌گیرند تجویز پروبیوتیک‌ها باید با نظر پزشک صورت گیرد.

مصرف در گروه‌های خاص

خانم‌های باردار، افرادی‌که تمایل به بارداری دارند و خانم‌هایی که در دوران شیردهی هستند قبل از مصرف با پزشک معالج خود مشورت کنند. افرادی که دارای آلرژی هستند، قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنند.

تداخل دارویی

  • هیچ گونه تداخل دارویی ندارد.
  • در دوران استفاده از کرم و یا شیاف‌های واژینال آنتی‌بیوتیک، کپسول پروبیوتیک واژینال با فاصله زمانی حداقل 2 ساعت از مصرف آنتی‌بیوتیک استفاده شود

شرایط نگهداری

در جای خشک، خنک و دمای ۲۵ درجه سانتی‌گراد قابل نگهداری است.

نتایج مطالعات بالینی مصرف سویه‌های لاکتوباسیلوس پلانتاروم

Antonio Cianci و همکاران درسال 2018 در یک مطالعه Cohortاثر کپسول‌های واژینال حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم را در پیشگیری از عفونت‌های واژینال در بانوان مستعد به واژینوز باکتریایی و یا دارای سابقه عود عفونت‌های واژینال مورد بررسی قراردادند. در این مطالعه مشاهده شده در بانوان درمان نشده با لاکتوباسیلوس پلانتاروم ریسک ابتلا به عفونت‌های واژینال در 4 ماه پس از ورود به مطالعه بسیار بیشتر بوده است. و این سویه می‌تواند ریسک ابتلا به عفونت‌های واژینال عود یابنده را درافراد مستعد کاهش دهد.

De Seta و همکاران در سال 2014 دریک مطالعه گذشته نگر 89 زن مبتلا به کاندیدیازیس ولوواژینیت را مورد مطالعه قراردادند. دراین مطالعه از شیاف واژینال لاکتوباسیلوس پلانتاروم به دنبال درمان روتین کاندیدیازیس درگروه پروبیوتیک استفاده گردید. در پایان این مطالعه در بانوان دریافت کننده پروبیوتیک میزان باکتری‌های اسیدلاکتیک به طور قابل توجه و معناداری نسبت به گروه کنترل افزایش داشت. همچنین در این بانوان کاهش قابل توجه علائمی نظیر خارش و سوزش مشاهده گردید.

واژه یا عبارت مورد نظر خود را تایپ کنید و سپس بر روی Enter کلیک کنید.